Üniversitemizde Spor Hizmetleri, Başkanlığımız tarafından yürütülmektedir. Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığınca Düzenlenen Spor müsabakaları, Başkanlığımız ile Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu spor koordinatörlüğü iş birliği ile yürütülmektedir.

Spor Hizmetleri Kastamonu Üniversitesi öğrencilerinin ders dışında kalan zamanlarının değerlendirilmesi, beden ve ruh sağlığının korunması ve dengeli gelişmelerine yardımcı olunması amacıyla spor faaliyetlerini organize etmek, üniversitemiz Akademik Personel ve İdari Personelin spor hizmetleri ve tesislerden yararlanabilmelerini sağlamaktır.

Üniversitemizde Spor Faaliyetleri

• Başkanlığımızca organizasyonu yapılan, Üniversitemiz Fakülteleri ve Yüksekokulları öğrencileri arasında düzenlenen spor faaliyetleri.
  • Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığınca Organizasyonu yapılan üniversiteler arası spor faaliyetleri.
  • Avrupa Üniversite Sporları Birliğince organizasyonu yapılan Avrupa Üniversiteleri arası spor faaliyetleri.
  • Diğer Üniversitelerin düzenledikleri spor faaliyetleri

Üniversitemiz bünyesinde;

• Emin Baydil Spor Tesisleri
  • 2 Kapalı Spor Salonu
  • Kondisyon Salonu
  • Açık Futbol Sahası
  • Tenis Kortu
  • Basketbol Sahası
  • Mini Futbol Sahası

Emin BAYDİL Spor Kompleksi

Üniversitemiz Akademik  ve İdari Personelimiz  için Emin BAYDİL Spor Tesisimizdeki Kondisyon Salonumuz ,Sauna ve Bayanlar için Step aerobik ,Plates, Zumba Salonumuz  7 gün boyunca  sabah 8.30 ile akşam 22.00  saatleri arasında  hizmet vermektedir.

Üyelik Koşulları

Kayıt yaptıracak kişilerin aşağıdaki belgelerle birlikte Sağlık, kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

•  Kurum Kimlik Fotokopisi
    • Sağlık Beyannamesi (Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığında  doldurulacaktır)
    • Aylık üyelik aidat makbuzu (Ziraat Bankası Nasrullah Şubesi  IBAN No: TR700001000151466562275306 (Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı)
      Not: Aylık üyelik aidatı 60 TL. dir.      (07.02.2017 tarihli ve 2017/25 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile)

Levent Semizer  Kondisyon Merkezi

Başkanlığımıza bağlı olan Levent Semizer Spor Salonu içerisinde bulunan kondisyon merkezi, rahat bir ortamda spor yapmanız için üniversitemizin tüm personel ve öğrencilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

Çalışma Saaatleri

• Hafta İçi [08:30 - 22:00]
  • Hafta Sonu [10:00 - 22:00] saatleri arasındadır.

Aylık Üyelik Ücretleri

07.02.2017 tarihli ve 2017/24 sayı yönetim Kurulu Kararı ile

• Akademik Personel:  55,00 TL.
  • İdari Personel :       45,00 TL.
  • Öğrenci :               35,00 TL.
  • Halk :                    75,00 TL.

Üyelik Koşulları

• Öğrenci  Kimliği  veya Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
    Kurum Dışı Kayıt Yaptırmak isteyenler Üyelik aidatını yatırmadan önce Başkanlığımıza şahsen  başvurmaları zorunludur.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı