Beslenme birimimiz üniversitemiz öğrenci, akademik ve idari personellerine öğle yemeği verilmesi işini organize etmektedir. Yemek yiyen öğrenci grubunun özelliklerini baz alarak enerji ihtiyaçlarını karşılayan yeterli ve dengeli beslenme ilkelerine uygun ve mevsim özelliklerine göre aylık menüler planlamaktadır.

Akademik ve idari personel ile öğrencilerin öğle yemekleri aynı mutfaklarda hazırlanmakta ve aynı çeşit yemek değişik salonlarda hizmete sunulmaktadır.

Üniversitemizce yemek fiyatları öğrencilerimizin ekonomik durumları göz önünde bulundurularak düzenlenmektedir.

Yemek hizmetlerinin ücretlendirilmesi günlük yemek fişi olarak satışa sunulmaktadır.

 2015 Yılı Öğle ve Akşam Yemek Fiyat Listesi

Yemekhanelerimiz

Üniversitemiz mutfak ve yemekhaneleri denetlemek üzere Yemek Muayene ve Kabul Komisyonu kurulmuştur. Bu komisyon bütün birimleri dolaşarak fiziksel koşulların düzeltilmesi için gerekli çalışmaları yapmaktadır.

Üniversitemize ait 5 adet mutfağımız mevcut olup 3 adet mutfak faaliyettedir ve 7 adet yemekhanede öğle yemeği hizmeti sunulmaktadır. Bu yemekhanelerde 4 kap set-seçimsiz menülerle günde ortalama 1500 kişiye öğle yemeği verilmektedir.

Mutfaklarımız

  • Merkez Kafeterya Mutfağı
  • Cide Meslek Yüksekokulu Mutfağı
  • İnebolu Meslek Yüksekokulu Mutfağı

Yemekhanelerimiz

  • Merkez Kafeterya Yemekhanesi: 1000
  • Cide Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi: 400
  • İnebolu Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi: 100
  • Eğitim Fakültesi Yemekhanesi: 250
  • Taşköprü Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi: 100
  • Tosya Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi: 100
  • Araç Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi: 60 kişilik yemek kapasitelidir.

Planlanan menüler doğrultusunda yemek hazırlığı için gerekli tüm gıda malzemeleri birinci kalite ürünlerden seçilerek öğrenci ve personellerimize kaliteli ve sağlıklı yemek öğünleri sunulmaktadır.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı