KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

ÖĞRENCİLER İÇİN

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURULARI

Kastamonu Üniversitesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenciler İçin Mevlana Değişim Programı Başvuruları

20 Nisan- 27 Nisan 2015 tarihleri arasında Mevlana Koordinatörlüğü tarafından alınacaktır.

(Kuzeykent Kampuste, İlahiyat Fakültesi, İ.İ.B.F ve Mühendislik Fakültelerinin bulunduğu bina,

öğrenci giriş katı, 1029 no'lu oda)

Değişim İçin Başvuruların Alınması

20 Nisan- 27 Nisan 2015

Öğrenciler İçin Rusça Sınavı

28 Nisan 2015 saat 10:00'da Fazıl Boyner Sağlık Yüksekokulu 201 no'lu sınıfta yapılacaktır.

(Yabancı dil sınavı sonuçları 30 Nisan 2015 tarihinde internet sitemizden ilan edilecektir.)

Başvuruların Değerlendirilmesi

30 Nisan - 05 Mayıs 2015

Değerlendirme Sonuçlarının YÖK'e İletilmesi

08 Mayıs 2015

Değerlendirme Sonuçlarının Duyurulması

Haziran 2015

Öğrenciler İçin Başvuru Şartları  tıklayınız

Öğrenci Başvurularında Gerekli Belgeler: 1- Başvuru Formu tıklayınız

2- Transkript

Öğrencilere Ödenecek Burslar için  tıklayınız

Not: Aday öğrenci başvuru formunun bilgisayar ortamında doldurulup, imzalanması gerekmektedir.

Öğrenci Başvurularının (Başvuru Formu+Transkript) başvuru süresi içinde Mevlana Değişim Programı Koordinatörlüğüne elden teslim edilmesi gerekmektedir. (Farabi Programı ile başka üniversitede okuyan Kastamonu Üniversitesi öğrencileri evraklar en geç 27 Nisan 2015 tarihinde Koordinatörlüğümüzde olacak şekilde posta yoluyla başvuru yapabilir.)

Süresi içinde teslim edilmeyen, imza ya da bilgilerin eksik olduğu ve el yazısıyla doldurulan formlar geçersiz sayılacak ve herhangi bir bildirim yapılmayacaktır.

Mevlana Programına Başvuru Yapılabilecek Üniversite ve Bölümler, ücretler için AYRINTILI TABLO tıklayınız

ÖNEMLİ NOT: Başvurular sonrasında Mevlana Koordinatörlüğü’nce oluşturulan Komisyon, adayların ön seçimini gerçekleştirecek ve daha sonra YÖK tarafından Üniversitemize ayrılan bütçe doğrultusunda programdan yararlanacak öğrenciler belirlenecektir. Başvuran ve ön seçimden geçen her öğrencinin programdan yararlanma garantisi söz konusu değildir. YÖK’ün onayından sonra listeler kesinleşecektir.

Sonuçlar internet sitemizden haziran ayı içinde yayınlanacaktır.