4. Avrupa Orman Fakülteleri & Okulları Dekanlar ve Direktörler Konsey (ConDDEFFS) Toplantısı bu yıl, Madrid Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde Madrid yakınlarındaki Cercedilla Kasabasında gerçekleştirildi. Kuruculuğunu ve Onursal Başkanlığını Madrid Orman ve Çevre Mühendisliği Okulu Direktörü Prof. Antonio NOTARIO'nun yaptığı ConDDEFFS toplantısında; yeni üyelik başvurularının onayı, yürütme kurulunun oluşturulması gibi konuların yanında; Avrupa Birliği'nin yeni Ormancılık Stratejisi: Devletin Rolü, Ormancılık Okullarının Öğrenci Profili ve Karakteristikleri, Ormancılık Profesörlerinin Öğretim ve Araştırma Etkinlikleri, Ormancılıkta Öğrenci & Akademisyen ve Personel Hareketliliği konularında sunum ve tartışmalar gerçekleştirildi.

20 ülkeden 32 fakülte ve okul temsilcilerinin bulunduğu toplantının aile fotoğrafında Türkiye'den İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi ve Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi yer aldı. Toplantıda 2009 yılında oluşturulan ve bugüne kadar üyelik statüsü kazanan fakülte ve okullara üyelik belgesi dağıtılırken Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi'nin üyelik belgesi, Transilvania Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ioan ABRUDAN, BOKU Orman ve Toprak Bilimleri Bölümü Direktörü Prof. Dr. Karl STAMPFER ve Çek Yaşam Bilimleri Üniversitesi eski Dekanı Prof. Dr. Vilem PODRASZKY imzasıyla Onursal Başkan Prof. Antonio NOTARIO tarafından Üniversitemiz Orman Fakültesi adına Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sezgin AYAN'a takdim edildi.