Üniversitemizi temsil eden Cide Rıfat Ilgaz Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı okuyan 2. Sınıf öğrencimiz Emine Akgüç, Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı(TİKA) ve Yeniçağa Profesyonel Aşçılar Derneği(YEPAD) işbirliği ile düzenlenen “Bolu 3. Uluslararası İzzet Baysal Mutfak Günleri” adlı yarışmadan başarılarla döndü.

Toplamda ülkeden 500 aşçının 12 kategoride hünerlerini sergilediği yarışmada Osmanlı Mutfağı Kategorisinde Altın Madalya, Tavuk Kategorisinde Gümüş Madalya, Dana Eti ve  Tatlı Kategorisinde ise Bronz Madalya kazan üniversitemiz öğrenci Emine Akgüç’ü Kastamonu Üniversitesi olarak tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.