Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Müjde Gökbel’in “Öldürmeyen Yoktur” adlı seramik sergisinin açılış töreni 28 Nisan  2017 tarihinde Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Sergi Salonunda yapıldı.

Açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Rafet Özkan, Akademik ve İdari personelimiz ve Öğrenciler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın konuşmalarında “Fakültemiz açıldığından beri 9. Sergimizi açıyoruz. Bu kişisel ve ilk şahsi sergi eserlerinden dolayı tebrik ediyoruz. Sizlere de şeref verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Yrd. Doç. Dr. Müjde Gökbel konuşmalarında “Bugünün benim için çok özel bir anlamı var benim için hem beni yetiştiren Prof. Dr. Sevim Çizer benimle birlikte bugün aynı zamanda ilk kişisel sergimi açıyorum.  Bunu sizlerle paylaşmak beni ayrıca memnun kıldı” dedi.

Açılış Programı, kurdele kesimi ve sergi salonunun gezilmesinin ardından ikramlar ile son buldu.