Kastamonu E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Müdürü  Ahmet Çalışkan Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Rektör Aydın şöyle konuştu. “Müdürümüz sağ olsunlar, bize nezaket ziyaretinde bulundular, kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Biz de inşallah kendilerini ziyaret edeceğiz. Bu arada tabi üniversitemizden faydalanma icap ettiğinde biz de tabi ki elimizden geleni yaparız”.

Cezaevi Müdürü Çalışkan ise şöyle konuştu. “Hocamı hem ziyaret etmek hem de tanışma vesilesiyle geldim. Çokta memnun oldum. Ceza infaz kurumunda bazen sosyal ve kültürel etkinlikler oluyor. Bu mana da üniversitedeki hocalarımızdan desteklerini bekliyoruz. Çok teşekkür ederim, biz de sizleri ağırlamaktan gurur duyarız”.

Ziyaret hediye takdimi ile son buldu.