Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral H. Zafer Koç, 6 Ocak 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Karşılıklı olarak gündeme dair değerlendirmelerde de bulunulan ziyarette Tuğgeneral Koç, “Anadolu’nun bu kadim ve tarihi şehrine gelmek beni çok onurlandırdı. Böyle bir şehirde Kastamonu Üniversitesi’ni ziyaret etmek de ayrıca mutlu etti. Şahsınızda yapılan Üniversite kampüsünü gördüm. Emek veren bütün personelinize şahsınız nezdinde minnettarız. Bütün personelinize bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dileriz.” dedi.
Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın da “Ziyaretinizden çok memnun kaldık. Şeref verdiniz, sağ olun. Kastamonu’yu ve Üniversitemizi beğenmeniz bizlere ayrıca gurur verdi. Biz de en kısa zamanda ziyaretinize mukabele edeceğiz inşallah, teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaret karşılıklı hediye takdiminin ardından son buldu.