Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, 4 Ocak 2017 tarihinde Düzce Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı ve Üniversitelerin birikimlerini bir araya getirerek ortak bilimsel çalışmalar yapmak, ortak lisansüstü programlar açmak, ön lisans, lisans öğrencilerinin ve öğretim elemanlarının karşılıklı değişimini desteklemek amacıyla kurulan Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği dönem toplantısına katıldı.

Düzce Üniversitesi, Rektörlük Çalıştay Salonu’nda düzenlenen toplantıya Rektörümüz Aydın’ın yanı sıra Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ve Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas katıldı.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın açılış sunumu ile başlayan Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği Toplantısı, ortak lisansüstü programlar ve işbirliği görüşmeleriyle birlikte gündeme gelen konulara dair değerlendirmeler ile devam etti.

Program, toplantıya katılan üyelere verilen yemek ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çakar’ın katılımcılara hediye takdiminin ardından sona erdi.