2016-2017 Akademik Yılı’nda Üniversitemiz Fakültelerini birincilikle kazanan öğrenciler, 29 Aralık 2016 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yapılan Senato Toplantısı öncesinde düzenlenen bir törenle YÖK Başkanı tarafından gönderilmiş olan tebrik belgelerini aldılar.

YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın öğrencilere göndermiş olduğu tebrik mektubunun okunmasıyla başlayan törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ederek, “Mensubu ve mezunu olmaktan gurur duyacağınız Üniversitemizi birincilikle kazandınız, inşallah birincilikle de mezun olursunuz.” dedi.

Üniversitemizi birincilikle kazanan öğrencilerimize belgeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın tarafından verildi.

Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.