Üniversitemiz 10. Yıl Kutlama Faaliyetleri Çerçevesinde Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ile Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanlarının İştirakıyla Düzenlenen Karma Sergi Açılışı bugün yapıldı.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Sergi Salonunda yapılan Sergi Açılış Törenine; Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, İl Müftüsü Osman Aydın, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Açılış sırasında konuşan Rektörümüz Aydın şunları dile getirdi. “Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım, Dekanımız, çok kıymetli mesai arkadaşlarımız, misafirlerimiz öncelikle sergimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Güzel Sanatlar Fakültemiz ve Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Fakültemiz beraberce hazırladıkları akademik çalışmaları sergileyecekleri sergimizde bugün eserlerini göreceğiz. Arkadaşlarımızı öncelikle tebrik ediyoruz. Eserlerinden dolayı ve bugün Öğretmenler Günü bütün hocalarımızın, akademisyenlerimizin ve adaylarımızın Öğretmenler Günü kutlu olsun. Tebrik ediyoruz. Sağ olsunlar, var olsunlar. Sizlerde şeref verdiniz çok sağ olun, teşekkür ediyoruz”.

Rektörümüzün ardından konuşan Vali Yıldırım şunları ifade  etti. “Öğretim üyelerinin sergilediği eserleri görmekten mutluyuz. Sizlerin verdiği eğitimler neticesinde güzel başarılar ortaya çıkacağını düşünüyorum. Emeği geçenleri kutluyorum. Üniversitemizle gurur duyuyoruz”.

Konuşmaların ardından karma sergi açılış kurdelesi kesildi. Sergi gezildi ve sergilenen eserler hakkında bilgi alındı.

İki gün boyunca sürecek olan Serginin  açılışı verilen mini kokteyl ile son buldu.