Üniversitemiz personeli 20 Eylül 2016 tarihinde Rektörümüzün de iştirakiyle yapılan Bayramlaşma ve Bayram Kokteyli münasebetiyle bir araya geldi.

Mevlüt Beyribey Konukevi’nin bahçesinde yapılan Bayramlaşma ve Bayram Kokteyline Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sezgin Ayan, Prof. Dr. Ali Rafet Özkan, Üniversitemizin Akademik ve İdari personeli katıldı. Rektör Aydın bütün personelin tek tek bayramını kutladı.

Bayram münasebetiyle bir konuşma yapan Rektörümüz Aydın, Üniversitemiz personelinin bayramını kutlayarak “Bugün burada hep beraber bayramlaşmak için bir araya geldik. Sağ olun şeref verdiniz, bayram münasebetiyle sizlerle müşerref olduk. Allah hepimize mutlu, huzurlu yeni bayramları önümüzdeki yılda da nasip etsin.  Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Sağ olun, var olun; hepinize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz, teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bayramlaşma töreni verilen kokteylin ardından son buldu.