Seydiler Kaymakamı Mehmet Akif Köse, Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Seyidi Zülfikar Naim Karaman Vakfı Başkanı Hüseyin Akpınar 22 Ağustos 2016 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Seydiler İlçesi’ne Meslek Yüksekokulu açılması hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, Meslek Yüksekokulunun açılması için planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Meslek Yüksekokulu’nun açılmasının kendileri için çok büyük önem arz ettiğini ifade eden başkan Şahin, Seydiler ilçesinde Yüksekokulun açılması için her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Üniversitemiz ile Seydiler İlçesi arasında yapılabilecek işbirliği ve çalışmaların değerlendirileceğini dile getiren Rektör Aydın, kendisini ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek ziyaretçilere teşekkür etti.
Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.