Üniversitemizde avukat olarak görev yapan ve hâkimlik sınavını kazanarak üniversitemizden ayrılan Hâkim Soner Göçer’e 10 Ağustos 2016 tarihinde veda programı yapıldı.

Programa; Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Rafet Özkan, fakülte dekanları ve akademisyenler katıldı.

Programda konuşma yapan Rektörümüz Aydın şunları dile getirdi. “Üniversitemize güzel hizmetlerde bulundu. İnşallah bundan sonra adliye teşkilatında da hizmetlerine devam edecek. Memleketin ihanet çemberine alınmak istendiği bir dönemde, çok ihtiyaç olduğu bir dönemde vazifeye adımını attı. Biz biliyoruz, burada çalıştığı dönemde de bunu gördük her türlü zorluğun üstesinden gelecek vaziyette bir kardeşimiz. Bundan sonra inşallah hâkim olarak adalet teşkilatında vazifesini icra edecektir. Geleceği parlaktır, kariyerinde inşallah üst seviyelere gelecektir, biz ondan eminiz. Kendisini inşallah adalet mekanizmasında o teşkilatın içinde en iyi yerlerde en iyi hizmetlerde göreceğiz. Bugün, Üniversitemizin idarecileri olarak kendisine burada küçük bir veda edelim sizlerle beraber dedik. Bundan sonraki hayatında bundan sonraki vazife hayatında inşallah başarılarının devamını diliyoruz. Mesut bir hayat ve hizmetler diliyoruz. Sizlerin huzurunda da kendisine üniversitemize verdiği hizmetlerden dolayı da çok teşekkür ediyoruz, sağ olsun. Onun başarılarını hizmetlerini görmek bize sadece gurur verecektir. Her zaman da gurur duyacağımızdan eminiz.”

Hâkim Soner Göçer ise teşekkürlerini ifade ederek, şöyle konuştu. “ Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hocamın da ifade ettiği gibi yaklaşık 3 yıla yakın beraber çalıştık. Oldukça güzel bir çalışma ortamı yakalamıştık, hocamızın da öncülüğünde. Kastamonu benim için ikinci bir memleket, Kastamonu Üniversitesi de her daim üniversitem olacak. Bu vesileyle hepinizin huzurunda hocama ayrıca teşekkür etmek isterim, bize hem çalıştığımız dönem boyunca, hem hâkimliğe geçme süre zarfında hep destek oldu, elini üzerimizden hiç çekmedi sağ olsun. Biz de inşallah hem hocamızı hem üniversitemizi utandırmayız. Alnımızın akıyla şerefimizle, namusumuzla vazife icra ederiz. Hocamın da dediği gibi zor bir dönemden geçiyoruz. Allah güç kuvvet versin hepimize, bu zor dönemleri hep birlikte atlatacağımız hususunda en ufak bir şüphemiz yok. Hepinize çok teşekkür ediyorum, hocama bunca yoğunluk içerisinde bu güzel programa beni davet ederek onurlandırdığı için ayrıca teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun.”

Veda programı Hakim Göçer’e hediye ve plaket takdiminin ardından son buldu.