Kastamonu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Serdar Güngör , Kars’a atanması sebebiyle üniversitemize veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı ziyaret eden Albay Güngör, Kastamonu Üniversitesinin başarılarından ve ilerleyişinden ötürü mutlu olduklarını dile getirerek, “Üniversiteyi ve Kastamonu’yu çok sevdik, hizmet etmekten ve beraber çalışmaktan memnun olduk diyerek Rektör Aydın’a teşekkürlerini iletti.

Rektör Aydın da ziyaretlerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, Albay Güngör’ün Kastamonu’ya önemli katkılarda bulunduğunu söyledi. Kastamonu için yaptığı çalışmaları takdir ettiğini ifade eden Rektör Aydın, “Burada olduğu gibi bundan sonraki hizmetlerinizde de başarılı olacağınıza inanıyoruz  dedi ve Albay Güngör’e  teşekkürlerini iletti.

Ziyaret hediye takdiminin ardından son buldu.