Kazakistan’ın S. Seifullin Kazak Tarım Teknik Üniversitesi Teknoloji Makineleri ve Ekipmanları Fakültesi Yüksek Lisans öğrencileri, 12 Mayıs-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Uluslararası Staj amacı ile Üniversitemiz Orman Fakültesi koordinatörlüğünde Kastamonu’yu ziyaret ettiler.

Üniversitemiz Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Küçük ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Temel Sarıyıldız’ın organize ettiği, Prof. Dr. Erol Akkuzu, Prof. Dr. Sabri Ünal, Yrd. Doç. Dr. Burak Arıcak, Arş. Gör. Dr. Önder Tör, Arş. Gör. Özkan Evcin, Arş. Gör. Mertcan Karadeniz’in katkı sağladığı, gerek Üniversitemize bağlı birimlerde gerekse Kastamonu Sanayi Kuruluşlarında yapılan programlar çerçevesinde konusunda bilgi ve görgülerini artıran 15 Yüksek Lisans öğrencisi, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret ettiler. Program dahilinde aldıkları eğitimlerle ilgili olarak sertifikalarını ve hediyelerini Rektörümüzden alan misafirler, memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ifade ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, doktora için üniversitemize gelebileceklerini, ülkelerimizin kardeş ülke olarak bayraktaki güneş ve bizim ay yıldızımız bir günü tamamlar ve ayrılmazlar, üniversitemizin kapılarının her zaman açık olduğunu kendilerinin istediği zaman gelebileceklerini ifade etti.

Misafirler ilgiden çok memnun olduklarını, Kastamonu Üniversitesinin çok büyük olduğunu ve imkanlarının çok iyi olduğundan  bahsetti. Tekrar Kastamonu’ya gelmeyi istediklerini belirttiler.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.