Tosya Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Bekar, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Aydın’ın Tosya Bahçelievler Anadolu Lisesi Kütüphanesine kitap yardımı yapması ve okulun mescit ihtiyaçlarının giderilmesi konusundaki özel gayret ve katkılarından dolayı çok mutlu olduklarını belirten  Okul Müdürü Bekar, Rektörümüz Aydın’a teşekkür ve şükranlarını iletti.

Rektör Aydın’da ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, okulların ihtiyaçların gözetilmesi gerektiğine dikkat çekti. Özellikle kütüphanelerin okullar için hayati önem taşıdığını dile getiren Aydın, inşallah çocuklarımız olabildiğince fazla kütüphanede vakit geçirirler temennisinde bulundu.

Ziyaret Okul Müdürü Bekar’ın Rektörümüze plaket takdim etmesinin ardından son buldu.