Üniversitemiz Meslek Yüksek Okulu öğrencileri; Göktuğ Çürük, Yasin Yıldırım, Bilal Erol  Ankara 27. Uluslararası Film Festivaline katılarak film festivali organizasyonunda görev aldılar.

Film festivaline katılan öğrenciler bugün Rektörümüz Seyit Aydın’ı makamında ziyaret ederek,  film festivali kitapçığını Rektörümüze takdim ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, “Gösterdiğiniz başarıdan dolayı tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Üniversitemiz hakkıyla temsil ettiniz, bizlere bu hediyeyi takdim ettiniz. Emeğinize sağlık. Teşekkür ediyorum.” dedi.

Film Festivaline katılan Kastamonu MYO öğrencileri; “Biz bu adımları, başarıları devam ettirmek istiyoruz. Sizlerin de desteğiyle daha iyi yerlerde üniversitemiz temsil etmek istiyoruz.” dedi.

Ziyaret hediye takdimi ile son buldu.