Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, 12 Nisan 2016 tarihinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Üniversitemiz ile ilgili kısa bir bilgilendirme yapan Rektörümüz, Sayın Bakan’ı Bağcılar Belediyesi, Uluslararası Türkistanlılar Dayanışma Derneği ve Üniversitemiz tarafından 17-18 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul’da tertip edilen II. Uluslararası Türkistan Kurultayı’na davet etti. Rektörümüz, Sayın Bakan’ı bilgi, tecrübe ve birikimlerini öğrencilerimize aktarması için uygun olduğu bir tarihte Üniversitemizde konferans vermesi için de davet etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türk dünyasına ilişkin faaliyetler için Rektörümüzü tebrik etti. Sayın Bakan, uygun bir tarihte Kastamonu’ya gelebileceğini aktardı.

Ziyaret hediye takdimiyle sona erdi.

Ziyarette Uluslararası Türkistanlılar Dayanışma Derneği Başkanı Burhan Kavuncu’da hazır bulundu.