Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci bugün üniversitemizi ziyaret etti. Kastamonu’yu ziyaretleri kapsamında üniversitemizi ziyaret eden Bakan Yardımcısı Tüfekci, üniversitemiz şeref defterini imzaladı.Rektörlük makamında yapılan ziyarette, Kastamonu Milletvekilleri Metin Çelik ve Murat Demir,  Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Kurum Müdürleri,  Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sezgin Ayan, ve Prof. Dr. Ali Rafet Özkan da hazır bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın üniversitemiz hakkında Bakan Yardımcısı Tüfekci’ye bilgiler vererek, üniversitemiz hakkında bir sunum yaptı. Üniversitemizin bugünü ve geleceğe dair projeleri değerlendirildi.

Bakan Yardımcısı Tüfekci, üniversitemizin çalışmalarını değerlendirerek başarılarından ötürü tebriklerini iletti. Tüfekci konuşmasına şöyle devam etti. “Üniversitemizin her alanda geliştiğini, önemli hizmetlere imza attığını görmek bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sayın Rektörümüz ile bakanlığımızın ortak yürütebileceği alanlar olması durumunda gerekli desteği vereceğimizi ifade etmek isterim. Ev sahipliğinden dolayı değerli Rektörümüze teşekkür eder, çalışmalarında başlarılar dilerim”.

Ziyaret,  Rektörümüz Aydın’ın, Bakan Yardımcısı Tüfekci’ye hediye takdiminin ardından son buldu.