Ekonomi Kulübü Başkanı İş Adamı Ali Erhan Binici, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Gündeme dair konuların görüşüldüğü ziyarette İşadamı Binici, yaptıkları faaliyetler hakkında Rektörümüz Aydın’a bilgi verdi.  Kastamonu Üniversitesinin kat ettiği yoldan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Binici, üniversite ile işbirliği içinde çalışmak istediğini ifade etti. Ziyarette, ortak yapılacak projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. İlerleyen günlerde somut adımlar atılması kararlaştırıldı.

Rektörümüz Aydın ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu, ‘Bizler de sizinle işbirliği içinde olmaktan, ortak projeler yapmaktan mutluluk duyarız, üniversite olarak elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız’.

Ziyaret hediye takdiminin ardından son buldu.