Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri ve yanındaki heyet, bugün Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti. Sedat İşeri ziyaretinde Rektör Aydın ile Ticaret Borsası tarafından yürütülen Avrupa Birliği Projesi ile ilgili görüştü.

Ziyarette proje ile ilgili detayları paylaşan Proje Koordinatörü şunları ifade etti: “Yapılacak olan projede ortak kullanım atölyesi, yer ve teçhizat hazır durumda. İki yıl sürecek bu projede üniversiteniz ile birlikte çalışmak bize çok şey katacaktır. Masif ahşap üretimi için seçilecek firmalar belirlenecek. Bu konuda sizin görüşleriniz bizim için çok önemlidir. Bu proje aynı zamanda Kastamonu ilinin tüm ilçelerini kapsayan bir çalışma olacaktır.”

Rektörümüz Seyit Aydın ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları belirtti: “ Bizde elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Orman Fakültesi , Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerimiz ile ortak çalışmalar yapılabilir. Fakültelerimiz bu anlamda yetkilidir. Çalışmalara hemen başlayabiliriz. Projeye katkı sağlayan üretim ve pazarlama zinciri oluşmuş olur. Bizde bu projede bulunmaktan memnun oluruz. İnşallah güzel sonuçlar elde ederiz.”

Ziyaret bir sonra ki toplantının kararlaştırılmasının ardından son buldu.