Libya Büyükelçiliği Akademik Ateşesi Dr. Abdülatif Latif ve heyeti Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında yapılan ziyarete, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sezgin Ayan ve Prof. Dr. Ali Rafet Özkan da katıldı.  Görüşmede, üniversiteler arası akademik işbirliği kapsamında üniversitemizde lisansüstü eğitim gören Libyalı öğrencilerin durumları hakkında konular ele alındı. Bundan sonraki süreçte eğitim alacak öğrencilerin planlamaları yapıldı. Geleceğe dair yapılabilecek işbirliği konularında ortak görüşler paylaşıldı.

Akademik Ateşe Latif, Kastamonu Üniversitesinin kendileri için ayrı bir yere sahip olduğunu ifade ederek,  gelirken hiç yabancı çekmediklerini, artık kendi memleketlerinden bir üniversiteye gidiyor gibi hissettiklerini vurguladı ve  Rektörümüze bu samimi ve misafirperver tutumu için teşekkür etti.

Rektörümüz Aydın da Kastamonu Üniversitesinin her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, eğitim konusunda her zaman destek olacaklarını söyledi. Rektörümüz Aydın ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek sözlerini noktaladı.

Ziyaret hediye takdiminin ardından son buldu.