Üniversitemiz Teknoloji Geliştirme Bölgesi (KÜTGeB) Kurucu Heyeti 9 Ocak 2016 Cumartesi günü KÜTGeB ile ilgili gelişmeleri konuşmak üzere bir araya geldiler.

Toplantıda TEKNOPARK Proje Koordinatörü Doç. Dr. M. Hakan Akyıldız ve Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Oytun Emre Sakıcı tarafından heyete proje ile ilgili bugüne kadar yapılanlar ve bundan sonraki yapılacaklar hakkında bilgiler verilmiştir.

TEKNOPARK’ın Kastamonu ve Kastamonu Üniversitesi için önemli olduğuna dikkat çekilerek Sinop, Çankırı, Karabük başta olmak üzere çevre illerimize ve bu illerimizdeki üniversitelere de katkı sağlayacağı ifade edilmiştir. TEKNOPARK ile ilgili çalışmaların hızlandırılmasının önemli olduğu konusunda fikir birliğine varılmıştır.

Toplantıya Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, KUZKA Genel Sekreteri Ramazan Çağlar Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri ve Kastamonu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur katılmıştır.