Sivil Yaşam Derneği Kastamonu Şubesi Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.

‘Gençler Geleceğimizdir’ cümlesi yerine ‘Gençler Bugünümüzdür’ sloganıyla yola çıkan Sivil Yaşam Derneği 22 ilde sürdürdükleri faaliyetlerini son olarak Kastamonu’ya da taşıdılar. Üniversitemiz öğrencilerinden oluşan Sivil Yaşam Derneği Üyeleri Rektörümüzü ziyaret ederek, plan, proje ve çalışmaları hakkında Rektör Aydın’a bilgi verdi.

Gençlerin liderlik yeteneklerini pekiştirmek ve geliştirmek maksadıyla faaliyetlere başladıklarını ifade eden SİYAMDER üyeleri, bu konuda farkındalık oluşturmak için çalışacaklarını ifade ettiler.

Rektörümüz Aydın’da güzel işlere imza atacaklarını temenni ettiğini ifade ederek, SİYAMDER Kastamonu Şubesine çalışmalarında başarılar diledi.