Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Kastamonu’ya Kastamonu Havaalanını ziyareti için gelen  Ulaştırma Memur-Sen yetkilileri burada çeşitli konularda istişarelerde bulunduğunu dile getirerek, bu kapsamda bütün illeri ziyaret ettiklerini ifade ettiler. Cankesen sözlerini şöyle noktaladı. “Ulaşım, bilim, teknoloji ve üniversiteler sayesinde gelişecektir. Bundan dolayı da sizlere çok teşekkür ediyoruz. Kastamonu’yu çok beğendik ve buradan çok hoş sohbetle ayrılıyoruz”.

Rektör Aydın  ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu.  “Sizleri üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Sendikalar mühim hizmetleri olan kuruluşlar. Çalışmalarınız herkese hayırlı olur inşallah. Ulaştırmayla alakalı bizim de 2016 yılı itibariyle Sivil Havacılık Yüksekokulumuz hizmete girecek”.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.