MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Oğuz Fındıkoğlu ve beraberindeki heyet rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüzün tekrar seçilmesinden dolayı tebriklerini ileten heyet, Kastamonu Üniversitesinin Kastamonu açısından önemine vurgu yaptı. Kastamonu ve ilçelerinin kalkınması açısından üniversitenin çok yol kat ettiğini dile getiren MÜSİAD Kastamonu üyeleri bu gelişmelerden dolayı da rektörümüzü tebrik ettiler.

Rektör Aydın da MÜSAİD Kastamonu Şubesinin çalışmalarını takdir ettiklerini dile getirerek “Hep beraber Kastamonunun kalkınması, gelişmesi için çabalıyoruz bu anlamda sizlerin de emeği büyük. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum. Ziyaretinizden dolayı da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.