Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca Rektörümüz Prof Dr. Seyit AYDIN’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Yakup KARACA, "Üniversitelerin yerel gazetelerle koordinasyon işbirliği olmasını istiyoruz, KOSGEB, İŞKUR ve Kalkınma Ajansları ile işbirliği ve ortaklık kurmaya çalışıyoruz. İletişim fakülteleri için farkındalık eğitimleri vermeyi planlıyoruz, çalışmalarımızı sürekli hale getirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Rektör Aydın ise Karaca’nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN "Ziyaretiniz bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kastamonu’da ki vazifeniz sizlere hayırlı olur inşallah. Güzel temennileriniz içinde çok teşekkür ederiz.

Ziyaret samimi bir sohbetin ardından karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.