Üniversitemizde, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri 2013-2014 akademik yılı bahar dönemi dersleri başlıyor.

Dersler, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İl Koordinatörü ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN'ın yönetiminde, Kastamonu Meslek Yüksekokulu'nda 08 Mart 2014 tarihinde başlayacaktır. Cumartesi günleri yapılacak olan dersler 31 Mayıs 2014 tarihinde sona erecektir.

Program kapsamında; Makro İktisat, Genel Muhasebe-II, Finansal Yönetim-II, Osmanlı Türkçesine Giriş-II, İktisada Giriş-II, Eski Türk Edebiyatına Giriş-II, Finansal Tablolar Analizi, Maliyet Yönetimi, Sosyal Güvenlik Hukuku, Matematik-II, İstatistik-II ve İngilizce-II dersleri verilecektir.

Dersler Yrd. Doç. Dr. Orhan KANDEMİR, Öğr. Gör. Ergün ÖZKAN, Yrd. Doç. Dr. Serkan DİLEK, Yrd. Doç. Dr. Yasin ŞERİFOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yunus ÇELİK, Yrd. Doç. Dr. Şerife UZUN, Öğr. Gör. Ebubekir DOĞAN, Öğr. Gör. Hikmet BAYRAKTAR, Öğr. Gör. Remzi CİĞERCİ, Öğr. Gör. Recep BAŞPINAR, Yrd. Doç. Dr. Nejdet GÜLTEPE ve Okutman Duygu HAZIR tarafından verilecektir.

2013 – 2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ders Programı

2013-2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi Haftalık Ders Çizelgesi