Üniversitemizde, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri 2013-2014 öğretim yılı güz dönemi dersleri başlıyor.

Dersler, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İl Koordinatörü ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN'ın yönetiminde, Kastamonu Meslek Yüksekokulu'nda 9 Kasım 2013 tarihinde başlayacaktır. Cumartesi günleri yapılacak olan dersler 24 Ocak 2014 tarihinde sona erecektir.

Program kapsamında; İktisada Giriş, Dönem Sonu İşlemleri, Finansal Yönetim, Osmanlı Türkçesine Giriş, Mikro İktisat, Eski Türk Edebiyatına Giriş, Genel Muhasebe, Maliyet Muhasebesi, Türk Vergi Sistemi, Matematik, İstatistik, İngilizce dersleri verilecektir.

Dersler Yrd. Doç. Dr. Nejdet GÜLTEPE, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yunus ÇELİK, Yrd. Doç. Dr. Serkan DİLEK, Yrd. Doç. Dr. Yasin ŞERİFOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Orhan KANDEMİR, Yrd. Doç. Dr. Şerife UZUN, Öğr. Gör. Ergün ÖZKAN, Öğr. Gör. Ebubekir DOĞAN, Öğr. Gör. Hikmet BAYRAKTAR, Öğr. Gör. Remzi CİĞERCİ, Öğr. Gör. Recep BAŞPINAR ve Okt. Duygu HAZIR tarafından verilecektir.

Açıköğretim Fakültesi Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri 2013– 2014 Öğretim Yılı Ders Programı

Açıköğretim Fakültesi Akademik Danışmanlık Uygulama Hizmetleri Haftalık Ders Çizelgesi