Hayat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yahya KİĞILI Valilik ziyaretinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret öncesinde Kastamonu Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN, Hayat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yahya KİĞILI, Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı  Haluk YILDIZ, Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İŞERİ, Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fabrikalar Direktörü Enis KOÇ, Rektör Yardımcılarımız, Prof. Dr. Ali Rafet ÖZKAN ve Prof. Dr. Temel SARIYILDIZ ve Üniversitemiz Genel Sekreter V. Doç. Dr. Ömer KÜÇÜK Üniversitemiz Merkezi Kafeterya’da öğle yemeğinde bir arada oldular.

Yemeğin ardından KİĞILI, YILDIZ ve İŞERİ Rektörümüz AYDIN’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Üniversitemize yaptırılacak İlahiyat Fakültesi binası hakkında görüşme yapıldı. Rektörümüz AYDIN’ın Hayat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yahya KİĞILI ve Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı  Haluk YILDIZ’a hediye takdimiyle ziyaret sona erdi.