Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN ve Senato üyeleri, Üniversitemizde senato toplantısı yaptı.

13 Eylül 2013 Cuma günü Rektörlük binamızda yapılan toplantıda Rektörümüz AYDIN: “Her iki üniversite hem komşu hem de kardeştir. Bunu daha da ileriye taşımak bizlerin isteğidir. Biz kurumsal olarak arkadaşlarımızı tanıştırmak maksadıyla bir araya geldik.” dedi.

Her iki üniversitenin de gelişmekte olan bir üniversite olduğunu belirten Rektör ALKAN: “Birlikte yapacağımız pek çok faaliyetlerimiz var. Yaptığımız işbirliği ile bölgemize daha büyük katma değer sağlayacak şekilde çalışmalarda bulunmak istiyoruz. ” dedi.

Toplantıda Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN'a ve Senato üyelerine Üniversitemiz hakkında bilgiler içeren sunum yapıldı.

Programın devamında Hitit heyeti ile Üniversitemiz Kampüsü gezildi. Verilen akşam yemeğinin ardından program sona erdi.