Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bayramların; insanları birbirine yaklaştıran, dostlukların gelişmesine, güçlenmesine vesile olan önemli ve mukaddes günler olduğunu belirten Rektörümüz AYDIN mesajında:

“Ramazan Bayramı insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu ve herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel bayramlarımızdan biridir.

Bu mukaddes bayramı; dayanışma ruhumuzu güçlendirecek bir fırsat olarak görmeli, sadece çevremizdekileri değil, yoksulları, yetimleri, düşkünleri, yaşlıları ve herkesi ziyaret ederek, onlarla birlikte paylaşmalıyız.

Kastamonu Üniversitesi olarak bayramlarda yaşadığımız bu güzel duyguların daim olması dileğiyle, bütün Üniversite personelimizin, Kastamonu halkının, milletimizin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nın mübarek olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.