Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Sayın Nabi AVCI’yı makamında ziyaret etti. 27 Haziran 2013 Perşembe günü yapılan ziyarete 22. dönem Kastamonu Milletvekili Musa SIVACIOĞLU da katıldı.

Rektörümüz AYDIN, Milli Eğitim Bakanı olarak atanan Sayın AVCI’ya yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Ziyaret sırasında Bakan AVCI, programlarının uygun olması halinde 2013-2014 Akademik Yıl açılışına, Şeyh Şaban-ı Veli ve Kastamonu Evliyalarını Anma Haftası programına ve bu program kapsamında Üniversitemizde düzenlenecek olan Şeyh Şaban-ı Veli ile ilgili sempozyuma katılacağını bildirdi.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz AYDIN, Bakan AVCI’ya Üniversitemizin hediyelerini takdim etti.