4. Ulusal Yeşil Kamera Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması'na katılarak “Küreselleşme, Küresel Tehditler ve Çevre” kategorisinde ikinci olan Üniversitemiz öğrencileri 26 Haziran Çarşamba günü Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN’ı makamında ziyaret etti.

Günümüzden iki asır sonrasını anlatan, senaryosunu ve yönetmenliğini Kemal OKUMUŞ’un yaptığı, Hilal GÖRGÜLÜ, Orhan ERDOĞAN, Sibel TAŞDELEN, Fatih Rıdvan MAVİOĞLU, İrem DİNDAS, Semih YAVUZ, Yücel AKSOY ve Erdal ARIKAN’ın oynadığı “Miras” adlı kısa film Üniversitemize ödül getirdi.

4. Ulusal Yeşil Kamera Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması'na 64 üniversiteden toplam 170 başvuru yapıldı ve 85 film değerlendirmeye alındı.

Ödül alan öğrencilere tebriklerini sunan Rektörümüz AYDIN; Miras filminin güzel bir çalışma olduğunu, aldıkları dereceyle Üniversitemizin yüzünü ağarttıklarını ve bu tür projelerde öğrencilere Üniversite olarak destek olacaklarını ifade etti.

Ziyaret Rektörümüz AYDIN’ın öğrencilere hediye takdim etmesiyle son buldu.