Üniversitemizin aday memurları 14 Mayıs Salı günü Rektörlük Binası Toplantı Salonu’nda yapılan Asalet Yemin Töreni ile asaletlerine kavuştu.

38 memurumuzun asaletlerini aldıkları törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit ADYIN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Rafet ÖZKAN, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Ömer KÜÇÜK, Genel Sekreter Yardımcısı V. Mehmet Salih YARIM, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar AKTAŞ, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Saim ATEŞ, Personel Daire Başkan V. Okan KESKİN, fakülte sekreterleri ve aday memurlar katıldı.

Törende konuşma yapan Rektörümüz AYDIN: “Bugün arkadaşlarımızın hayatlarındaki en önemli ve en mutlu günlerinden biri. Artık hayatlarında yeni bir döneme başlıyorlar. Sizler bu güzel ülkemiz için iyi işler yaparak bunun mutluluğunu yaşayacaksınız. Memurlarımıza bu günden itibaren meslek hayatlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

Tören, üniversitemiz memurlarına rozet takımı ve hediyelerinin sunulmasının ardından verilen ikramla son buldu.