Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Anneliğin mukaddes bir duygu olduğuna dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. AYDIN, annelere yılın sadece bir gününün değil her gününün ithaf edilmesi gerektiğini vurguladı.

AYDIN mesajında: “Annelerimiz, dünyaya getirdiği evlatlarını büyük bir gayretle büyüten, sevgi ve şefkatin sonsuz kaynağı, en sıkıntılı zamanlarımızda en yakınımızda olan mukaddes varlıklardır.  Peygamber Efendimizin de ''Cennet anaların ayakları altındadır'' hadisi annelerimizin ne kadar kıymetli olduğunu bizlere göstermektedir. Karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabrını çocuklarından esirgemeyen annelerimiz her zaman baş tacımız olacaktır. Bize merhamet ve iyilik duygularını kazandıran annelerimize her zaman minnettarız.

Kastamonu Üniversitesi olarak annelerimizin kıymetinin her gün bilinmesi gerektiğini bir kez daha belirtirken dünyanın bütün güzelliklerini masum yüreklerinde taşıyan annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarız.” dedi.