Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Prof. Dr. Yekta SARAÇ ve YÖK Üyesi Mehmet ŞİŞMAN Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN’I makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sezgin AYAN ve Prof. Dr. Temel SARIYILDIZ ile Genel Sekreter Vekilimiz Doç. Dr. Ömer KÜÇÜK de yer aldı.

Görüşme sırasında Rektörümüz AYDIN, SARAÇ ve ŞİŞMAN’a Üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Prof. Dr. SARAÇ ve Prof. Dr. ŞİŞMAN’ın Üniversitemiz şeref defterini imzalamasının ardından Merkezi Kafeterya’ da akademik ve idari personelimizin de katıldığı öğle yemeği tertip edildi. Yemekte SARAÇ ve ŞİŞMAN akademik personelimizin sorularını cevapladı.

Kampüsümüz ve Şeyh Şaban-ı Veli Türbesi ziyaretlerinin ardından konuklarımız Kastamonu’dan ayrıldı.