Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Sekreteri Çetin AKGÜL, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. AKGÜL için 31 Mart Pazar günü Fen Edebiyat Fakültesi önünde tören yapıldı. Törene Vali Erdoğan BEKTAŞ, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN, Belediye Başkan V. Bahri Yavuz, İl Emniyet Müdürü Sami USLU, Rektör Yardımcılarımız, akademik ve idari personelimiz, kurum amirleri, AKGÜl’ün yakınları ve sevenleri katıldı.

Törende yaptığı konuşmada duygulu anlar yaşayan Rektörümüz AYDIN: "Üniversitemize ve memleketimize daha çok hizmet edecek kıymetli kardeşimizi kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Hayatı boyunca kimseyi incitmemiş kardeşimizi bugün ebediyete uğurlayacağız. Mekanı cennet olsun. Merhumun ailesinin, yakınlarının ve Üniversitemizin başı sağ olsun.

Bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Fen Edebiyat Fakültemizin önünde yapılan tören ve duaların ardından merhuma son görevini yerine getirmek üzere Üniversite personelimiz fakülte önünden kalkan otobüslerle Tosya’ya doğru yola çıktı. Tosya Namazgah Camii’nde kılınan ikindi namazına müteakip merhumun cenazesi defnedildi.