Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN, Araç Belediye Başkanı Mustafa AYANOĞLU ve Araç Rafet Vergili Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Korhan ENEZ ile birlikte Karabük Belediye Başkanı Rafet VERGİLİ’ye makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Rektörümüz AYDIN, VERGİLİ’nin Araç İlçemizde MYO binasının yapılmasında gösterdiği hem maddi hem de manevi katkılarının takdire şayan olduğunu belirtti. VERGİLİ’nin bu gayretlerinin misal teşkil ettiğini ifade eden Rektörümüz AYDIN, Üniversite olarak Rafet VERGİLİ’ye müteşekkir olduğumuzu ve Araç Meslek Yüksekokulumuza ismini vermekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğumuzu dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz AYDIN tarafından Belediye Başkanı VERGİLİ’ye Üniversitemiz plaketi ve MYO’ya isminin verildiğine dair kararın bulunduğu şilt takdim edildi.