18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni nedeniyle 18.03.2013 Pazartesi günü Üniversitemiz yemek menüsü değiştirildi. Öğle yemeği olarak Üniversitemiz Merkezi Kafeterya Yemek Salonu ve bütün birimlerinde Çanakkale Savaşı’nda kahraman askerlerimizin 18 Mart günü yediği menüden oluşan buğday çorbası ve üzüm hoşafı verildi. Yemek sırasında Çanakkale Zaferi görüntülerinden oluşan sinevizyon gösterildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sezgin AYAN, İnebolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nejdet GÜLTEPE, Kastamonu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasbi YAPRAK, Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Adem Yavuz SÖNMEZ ve öğretim elemanları öğle yemeğini Üniversitemiz öğrencileri ile birlikte yedi. Buğday çorbası ve üzüm hoşafının yer aldığı yemekte Rektör Yardımcımız ve öğretim üyelerimiz öğrencilerle Çanakkale ruhu ve Çanakkale şehitlerinin fedakarlığı üzerine sohbet etti.