Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle mesaj yayınladı. Sağlıklı bir toplum olma yolunda var gücüyle çalışan doktorlarımız başta olmak üzere bütün sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutladığını belirten mesajında AYDIN: “Tıp bilimi her gün yeni buluşlarla insanlığa büyük faydalar sağlamaktadır. Medeniyetin gelişmesi ile tıp bilimi de bu gelişmeye paralel olarak ilerleme göstermiştir. Sağlıkla ilgili yapılan harcamalar bir masraf değil, insan gücü yatırımıdır. Artık günümüzde toplumların en önemli zenginliği sağlıklı ve iyi yetişmiş insan gücüdür. Sağlık problemlerinin giderilmesinde ve insan sağlığının korunmasında büyük fedakarlıklarla çalışan hekimlerimiz ve sağlık görevlilerimiz bütün insanlığa daha nitelikli bir hayat sunmaktadır.

Kastamonu Üniversitesi olarak başta Fazıl Boyner Sağlık Yüksekokulu mensuplarımızın, bu mukaddes ve saygın mesleği icra eden hekimlerimizin ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.” dedi.