Üniversitemizde, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri 2012-2013 öğretim yılı bahar dönemi dersleri başlıyor.

Dersler, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İl Koordinatörü ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN'ın yönetiminde, Kastamonu Meslek Yüksekokulu'nda 23 Mart 2013 tarihinde başlayacaktır. Cumartesi günleri yapılacak olan dersler 31 Mayıs 2013 tarihinde sona erecektir.

Program kapsamında; İktisada Giriş II, Genel Muhasebe II, Finansal Yönetim II, Osmanlı Türkçesine Giriş II, Makro İktisat, Eski Türk Edebiyatına Giriş II, Finansal Tablolar Analizi, Maliyet Yönetimi, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Matematik II, İstatistik II, İngilizce II dersleri verilecektir.

Dersler Prof. Dr. Sezgin AYAN, Yrd. Doç. Dr. Şerife UZUN, Yrd. Doç. Dr. Tolga ULUSOY, Öğr. Gör. Bengi ŞENER, Öğr. Gör. Ergün ÖZKAN, Öğr. Gör. Bengi ŞENER, Öğr. Gör. Ebubekir DOĞAN, Öğr. Gör. Hikmet BAYRAKTAR, Öğr. Gör. Remzi CİĞERCİ, Öğr. Gör. Recep BAŞPINAR ve Okt. Duygu HAZIR tarafından verilecektir.

2012-2013 Akademik Yılı Bahar Dönemi Haftalık Ders Programı

2012-2013 Akademik Yılı Bahar Dönemi Haftalık Ders Çizelgesi