Üniversitemizin Farabi Değişim Programı Koordinatörlüğü tarafından 15 Şubat Cuma günü yapılan toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN, Farabi Değişim Programı Koordinatörü Doç. Dr. Yaşar BOLAT ve Üniversitemiz fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları Farabi Değişim Programı Bölüm Koordinatörleri katıldı.

Toplantıda Üniversitemizin Farabi Değişim Programı kapsamında imzaladığımız anlaşma sayısının 65’e yükseldiğini dile getiren Uzm. Sibel ÖZSAVAŞ, Farabi Değişim Programı öğrencilik süreci, öğrenci seçimi, öğrenci müracaatları ve kabul süreci, başvuruların değerlendirilmesi, program kapsamında verilecek olan burslar hakkında Farabi değişim programı sorumlularına detaylı bilgi verdi.

Toplantının sonunda Farabi Bilgilendirme Toplantılarının ilerleyen zamanlarda öğrencilere yönelik yapılacağı bildirildi.