Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Üniversitemiz Genel Sekreteri Muhiddin SAĞLAM 29 Aralık Cumartesi günü memleketi Çorum İskilip’te toprağa verildi.

28 Aralık 2012 tarihinde Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından memleketine gönderilen SAĞLAM’ın cenaze namazı İskilip Ulu Camii’nde kılındıktan sonra Gülbaba Mezarlığı’nda defnedildi.

Cenaze törenine Kastamonu Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN, Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri YAVUZ, İskilip Kaymakamı Mehmet YILMAZ, Tosya Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN, İskilip Belediye Başkanı Numan SEZER, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Sami USLU, Üniversitemiz akademik ve idari personelin yanında çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhumun toprağa verilmesinin ardından Üniversitemiz Rektörü ve SAĞLAM ailesi taziyeleri kabul etti.