Üniversitemiz ile Kastamonu Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği “ Liselere Tanıtım Programı” 20 Aralık Perşembe günü yapıldı. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nda düzenlenen programa Rektörümüz AYDIN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Rafet ÖZKAN, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Zeki YILMAZ, öğretim elamanları ve bu yıl sınava girecek son sınıf lise öğrencileri katıldı.

Programda Üniversitemiz hakkında genel bilgi veren Rektörümüz AYDIN, bütün gençlerimizin hayalinin iyi bir üniversitede okumak olduğunu belirtti. Programın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz AYDIN: “Hangi bölümü bitirirseniz bitirin en önemlisi üretici olmanızdır. Üretken olursanız sizleri her zaman başarı bekler. Eğer mesleğinizde başarılı olmayı hedeflemezseniz bitirdiğiniz üniversitenin veya bölümün hiçbir manası kalmaz. Üniversitemizden mezun olanların bulundukları yerde başarılı olması bizim için en büyük mutluluktur.” dedi.

Konuşmasının son bölümünde Üniversitemizin imkanlarından bahseden Rektörümüz AYDIN: Geçen sene LYS’de ilk bine girerek Üniversitemizi tercih eden öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatları boyunca 2000 TL burs veriyoruz. Önümüzdeki yıllarda da yeni programlarımız ve yeni burs taahhütlerimiz olacaktır. Tabi ki biz gençlerimizin Üniversitemizde iyi bir eğitim görmesini arzu ederiz. Bu yüzden gençlerimize iyi bir gelecek hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.

“Mensubu ve mezunu olmaktan gurur duyacağınız üniversite” sözümüz hiçbir zaman Üniversitemiz için söylenen sıradan bir söz olmayacaktır.” dedi.

Konuşmanın sonunda Rektörümüz AYDIN ile Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü YILMAZ karşılıklı hediye takdiminde bulundu.

Tanıtım programı çerçevesinde Üniversitemizin birimleri hocalarımız tarafından öğrencilere sunumlar eşliğinde tanıtıldı.