Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Ercüment AKSAKAL, 07 Aralık 2012’de Üniversitemizde doçentlik sınavına girdi.

Jüri Başkanlığını Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN’ın yaptığı Doçentlik Sınavında, Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıdkı ARAS, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mine Uzbilek KIRKAĞAÇ, Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya IŞIK ve Fırat Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa DÖRÜCÜ jüri üyesi olarak yer aldı.

31.01.2009 tarih ve 27127 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Doçentlik Sınavı Yönetmeliği'nin 6. maddesi uyarınca yayın aşamasında başarılı olan Ercüment AKSAKAL sözlü sınavı da başarıyla tamamlayarak Doçentlik unvanı almaya hak kazanmıştır.

Kastamonu Üniversitesi olarak Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ercüment AKSAKAL’a çalışmalarında başarılar dileriz.