Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN, Fen Edebiyat Fakültemizin Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. M. Serdar ÇAVUŞ’un kardeşi Uzman Çavuş Bekir ÇAVUŞ için Osmaniye’de 20 Kasım Salı günü düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Öğle namazına müteakip Kadirli Asri Mezarlıktaki Garnizon Şehitliği'ne defnedilen Uzman Çavuşun cenaze törenine Rektörümüz AYDIN’ın yanında Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcılarımız Yrd. Doç. Dr. ALİ RIZA TOSUN, Yrd. Doç. Dr. Turgay POLAT,  Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Mehmet Salih YARIM ve öğretim üyelerimiz katıldı.

Cenaze Töreninde Rektörümüz AYDIN, Şehit Bekir ÇAVUŞ’un acılı ailesine taziyede bulunurken diğer şehitlerimize de Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi.