Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi tarafından Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'na (KUZKA) verilen ''Doğru Proje-Beklenen Sonuç: Proje Süreç Yönetimi'' isimli proje, Teknik Destek Projeleri kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Yürütücülüğünü Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Adem Yavuz SÖNMEZ'in yapacağı projede Kastamonu, Sinop ve Çankırı illerinde düzenlenecek eğitimlerle Finans Kuruluşlarına (AB, TÜBİTAK, Kırsal Kalkınma, IPARD vs.) yönelik desteklemelerden faydalanma oranının TR82 bölgesinde artırılması için Proje Süreç Yönetimi eğitimleri düzenlenecektir. Eğitim ücretsiz olup lisansüstü öğrenciler, kamu kurumlarında çalışan teknik ve idari personeller ile serbest çalışan müteşebbisler katılabileceklerdir.

Aralık ayı içerisinde belirtilen tarihlerde Kastamonu-Sinop-Çankırı illerinde ayrı ayrı gerçekleştirilecek olan kursun sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.

Katılım Başvuru Formu için tıklayınız.