Ormancılık Araştırma Enstitülerinin Kuruluşu'nun 60. yıl dönümünde Bolu’da "Ormancılık Araştırma Enstitüleri: Dünü, Bugünü ve Geleceği" konulu sempozyum düzenlendi.

7 Kasım’da başlayan ve üç gün sürecek olan sempozyumun açılış törenine Bolu Valisi İbrahim ÖZÇİMEN, Belediye Başkanı Alaaddin YILMAZ, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri COŞKUN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Temel SARIYILDIZ, Orman Genel Müdür Yardımcıları İbrahim ÇİFTÇİ, İsmail ÜZMEZ ve davetliler katıldı.

Ülkemizdeki ilk Ormancılık Araştırma Enstitüsü olarak kurulan “Ormancılık Araştırma İstasyonu”nun 60. yıldönümünde yapılan sempozyumun bilim kurulunda yer alan Rektörümüz AYDIN sempozyumun ardından Bolu Valisi İbrahim ÖZÇİMEN, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin YILMAZ ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri ÇOŞKUN’u makamında ziyaret etti.

Bolu’daki ziyaretlerinin ardından Rektörümüz AYDIN, Karabük Valisi İzzettin KÜÇÜK’ü de makamında ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında karşılıklı hediye ve plaket takdiminde bulunuldu.